Tražite savršene mozaik pločice?

Od 2005. godine ekskluzivni smo zastupnici brenda Hisbalit.

Hisbalit je vodeći proizvođač mozaičnih pločica, s više od 50 godina iskustva.

 

U našoj ponudi možete pronaći stakleni mozaik raznih oblika i dimenzija za sve vrste namjena (zidne, podne, unatrašnje, spoljašnje, mozaik za bazane). Naše pločice su visokog kvaliteta, i nude Vam jedinstveno estetsko rješenje koja će oplemeniti Vaš prostor. 

 

Osim pločica za bazene, Hisbalit u svojoj ponudi ima i brojnih novih dekorativnih kolekcija za domaćinstvo i spa centre.

 

Višegodišnje iskustvo i brojni zadovoljni klijenti su naša najbolja reklama.

Dio ponude možete pogledati na slikama ispod.

 

Za više informacije možete saznati na: https://www.hisbalit.es/

pločice za bazene crna gora

Pločice za bazene

Jedinstvena kreacija.

 

Nove kolekcije HISBALIT mozaika za Bazene i spa centre predstavljaju Vam pažljivo odabrane boje i kombinacije za izradu svakog projekta.

 

 
Zelena, tirkizna, bijeli i plavi tonovi. Možete stvoriti bilo koji efekat ili promijeniti boju vode. Mozaici sa sjajnim i prelijevajućim efektima koji pružaju spektakularne završne obrade.

 

Brojne kolekcije koje su dostupne za bazene nude vam beskrajnu kombinaciju boja, tekstura, formata, završne obrade... s Hisbalitom svako Stvaranje je jedinstveno.

 

PREUZMITE KATALOG:

bazeni_hisbalit_2021

stakleni mozaik za bazene

Dekorativne pločice

 

Učinite Vaš prostor nezaboravnim i jedinstvenim.

 

Hisbalit dekorativne pločice su vrhunski izbor za dodavanje elegancije i stila vašem prostoru.

Sa širokim spektrom dizajna, boja i tekstura, ove pločice će transformisati bilo koji prostor u umetničko djelo. Njihova visoka kvaliteta i pažljivo izrađen dizajn čine ih savršenim izborom za kupatila, kuhinje ili bilo koji drugi prostor u vašem domu ili poslovnom objektu.

 

Bez obzira da li želite modernu i sofisticiranu estetiku ili klasičan šarm, Hisbalit dekorativne pločice će pružiti ne samo izvanredan izgled već i trajnost koja će trajati godinama. 

 

PREUZMITE KATALOG:

decorative_collection_hisbalit

petite_collection_hisbalit

 

dekorativne mozaik pločice crna gora

Pločice velikog formata

Dugotrajna, neklizajuća pločica, a da je laka za održavanje? Dozvolite da Vas upoznamo sa Španskim proizvođačem Rosa Gres.

 

Jedinstvena privlačnost Rosa Gres pločica leži u njihovim bogatim, toplim nijansama i prefinjenim teksturama koje bez napora uzdižu svaki prostor koji krase. Bez obzira da li dizajnirate savremeni urbani raj ili klasično, tradicionalno utočište, Rosa Gres nudi Vam odličnu podlogu za ostvarenje Vaših snova. S izuzetnom čvrstoćom i otpornošću na habanje, ove pločice su napravljene da izdrže test vremena, čineći ih praktičnim izborom kako za stambene tako i za komercijalne primene

 

Porculan predstavlja odličan materijal za Vaš bazen ili terasu iz razloga što je otporan na sve spoljne uticaje, poput vode i mraza, zahvaljujući koeficijentu upijanja manjem od 0.01%, 


Takođe ne gube boju i ne prljaju se lako poput sličnih materijala. Rosa Gres pločice dostupe su sa više nivoa neklizave završne obrade(Anti-slip), radi postizanja maksimalne sigurnosti oko Vašeg bazena.

 

Svi modeli se proizvode u njihovoj fabrici u Terragoni, Španija.


PREUZMITE KATALOG:

Rosa Gres  "Unique Pools" 2023

keramika za bazene
pločice za terasu