Kvalitetet koji traje i u kom uživate!

Iskustvo stečeno izgradnjom mnogih bazena garantuje kvalitet.

Pouzdanost - jedna od naših glavnih odlika!

Poštovanja rokova se ne dovodi u pitanje. Na vrijeme ćete uživati u vašem bazenu!

O Nama

TIM-Klikovac d.o.o. na tržištu Crne Gore posluje od 2002. godine. Tokom godina razvili smo saradnju sa mnogim kompanija iz Crne Gore i inostrastva, pri čemu smo gradili dobru reputaciju koja nas i danas prati. Ispunjavanje preuzeti obaveza u predviđenim rokovima uz ispunjavanja svih stnadrada kvaliteta je nešto po čemu smo prepoznati.

 

Sa preko 15 godina iskustva u izgradnji i održavanju bazena, možete biti sigurni u kvalitet i dugotrajnost našeg rada. Naši brojni zadovoljni klijenti su ujedno i naša najbolja reklama. Kod nas možete pronaći širok asortiman opreme za bazene, i sredstava za održavanje istog. 

Oprema za bazene

Iz ponude izdvajamo

mozaik pločice za bazene crna gora hisbalit

Lider u dizajnu i proizvodnji mozaik pločica

 

Tokom svoje 55-godišnje istorije, Hisbalit je uzdigao umetnost mozaika do maksimalnog izražaja, postavši referenca u dizajnu, prilagođavanju i proizvodnji ekoloških mozaik pločica najvišeg kvaliteta, poslujući u preko 70 zemalja širom sveta.

stakleni mozaik za bazene hisbalit
coverseal automatski pokrivači za bazene crna gora

Coverseal bazenski pokrivači nastali su iz želje da se zahtjevnoj klijenteli donese jednako estetsko rešenje sa visokim učinkom.

 

Porijeklom iz svijeta industrije, tačnije, fleksibilnih vrata koja se brzo otvaraju, ova tehnologija je 2007. godine prilagođena specifičnom, veoma zahtjevnom okruženju bazena.

Pažnja posvećena odabiru materijala čini naše sigurnosne pokrivače za bazene zaista sigurnim, pouzdanim i najboljim na tržištu.

prekrivač za bazen coverseal
Seamaid rasvjeta za bazene

SeaMAID je Evropski lider na tržištu LED rasvjete bazena, s inovacijama koje stalno isporučuju visokokvalitetna rasvjetna rješenja po konkurentnim cijenama. Od 2010. godine SeaMAID ima dodatnu ponudu za osvjetljenje bašti i vrtova, koja je sinhronizovana sa rasvjetom bazena.

 

Pomoću kontinuiranih inovacija, SeaMAID zadržava neospornu prednost u odnosu na kontrolu i razvoj budućih tehnologija. 

bazenska rasvjeta crna gora
profesionalni roboti za čišćenje bazena crna gora

Potpuno automatizovani roboti za čišćenje kompanije Mariner 3S se koriste širom sveta; gde god postoje bazeni koje treba pouzdano čistiti i održaati. 

Njihovi roboti su vrhunskog kvaliteta, sve komponente se proizvode u Švajcarskoj, i ručno se sklapaju. 

 

U našoj ponudi možete birati između više modela, odvisno od toga da li su u pitanju hotelski bazeni, javni ili olipmijski bazeni. Mariner 3S ima rešenje za svaki slučaj.

profesionalni roboti za čišćenje bazena
Aquark toplotna pumpa za grijanje bazena

Mr. Silence toplotne pumpe kompanije Aquark predstavljaju najbolji i najefikasniji način grijanja ili hlađenja Vašeg bazena. Kompanija je poznata po svojim inovacijama u svijetu. Njihove toplotne pumpe opremljene su Mitsubishi kompresorom, i spiralnim titanijumskim izmjenjivačem toplote. 


Projektovane su za rad na temperaturama od -15°C pa do + 43 °C,

Zahvaljujući revolucionarnom air-stream dizajnu, i DC inverter i Inverpad® tehnologiji nivo buke je doveden na minimum, poput kućnog frižidera.
 

grijanje bazena toplotna pumpa

Projekti

Novosti

bazenski prekrivač

Prednosti i mane bazenskih pokrivača

Da li Vam je stvarno potreban i zašto su važni?

Vaš bazen je oaza opuštanja i zabave nakon radnog dana, ali održavanje njihove čistoće i sigurnosti može biti izazovno.

 

Često se srijećemo sa različitim pitanjima za dodatnu opremu tokom procesa izgradnje bazena, i jedno od njih je uvijek da li mi je potreban bazenski pokrivač? Ukoliko jeste, koji da odaberem? Da li sezonski model i uštedim novac, ili Automatski pokrivač? Smatramo da je najbitnije da prvo znate sve prednosti i mane prije nego što se odlučite na kupovinu pokrivača, koji nijesu mala investicija.

sol za bazene elektroliza crna gora

Sol umjesto hlora?

Kako funkcioniše i da li se isplati?

Tradicionalni hlor zahteva konstantno praćenje i ručno dodavanje kako bi se održali odgovarajući nivoi dezinfekcije.

 

Sistem za hlorisanje solju generiše hlor automatski, razlažući so na njene osnovnve komponente procesom elektrolize. Ovo eliminiše potrebu za čestim testiranjem i prilagođavanjem hemijskih vrednosti, te Vam pruža još jednu dozu sigurnosti.

Za savršen užitak i opuštanje,
za vašu savršenu svakodnevnicu.