Od 2005. godine ekskluzivni smo zastupnici brenda Hisbalit.

Hisbalit je vodeći proizvođač mozaik pločica, sa preko 50 godina iskustva.

 

Osnovana 19+64. godine, Hisbalit je prva fabrika mozaika stvorena u Evropi. Sada je prisutan u preko 60 zemalja gdje postavlja trendove u dizajnu mozaika i inovacija u sektoru, pružajući rešenja za širok spektar potreba.

 

Svi proizvodi su proizvedeni korišćenjem recikliranog stakla i prirodnih pigmenata, što rezultira u 100% ekološki prihvatljivim mozaičkim pločicama koje je moguće reciklirati.

 

Njihovi proizvodni kapaciteti, koji se nalaze isključivo u Španiji, su ekološki odgovorni i čisti, bez korištenja vode uz upošljavanje najnovijih energetski efikasnih električnih peći koje ne proizvode otpad ili zagađujuće materije.

 

Hisbalit Mosaico je implementirao ekološke sisteme upravljanja kvalitetom u svim oblastima kompanije, sertifikovane prema standardima ISO 9001 i 9014, kao dio njihove posvećenosti profesionalizmu i odgovornosti za životnu sredinu.

 

Više o njima možete pronaći na www.hisbalit.es

Od 2015. godine smo ekskluzivni zastupnci brenda SeaMAID, za bazensku rasvjetu.

 

SeaMAID predstavlja evropskog lidera na tržištu LED osvetljenja bazena, uz konstante inovacije donosi kvalitetna rešenja osvetljenja po konkurentnim cijenama. Od 2010. godine, SeaMAID ima dopunsku ponudu za osvetljenje vrtova, koja je sinhronizovana sa osvetljenjem bazena.

 

Usidrena u procesu stalnih inovacija, SeaMAID održava neospornu prednost nad kontrolom i razvojem budućih tehnologija. Obzirom na globalna pitanja životne sredine, SeaMAID integriše ekodizajn zahtjeve u skladu sa evropskim standardima 1194/2012 i 874/2012.

 

U stalnom kontaktu sa potrebama tržišta, SeaMAID svakodnevno radi na novim, patentiranim sistemima osvetljenja i proizvodima. U 2012. godini, 2014. i 2016. godini SeaMAID je bio nagrađivan za svoj doprinos inovaciji bazenske rasvjete. 

 

Više o SeaMAID-u možete vidjeti na linku www.seamaid-lighting.com

Osim Hisbalit-a i SeaMAID-a ovlašćeni smo distributeri i za:
 

- SuperSwimPro; www.superswim.com 

- Lux Electronics and Lighting; www.lux-international.eu 

- Walter; www.walter-piscine.com 

- AstralPool; www.astralpool.com 

- Fluvo; www.schmalenberger.de 

- Hayward; www.hayward-pool.co.uk